Υπηρεσίες


 

Υπηρεσίες PDR – Βαφές

Ζημιές από χαλαζόπτωση

Επισκευή ζημιών που προκαλούνται από χαλαζόπτωση και επαναφορά μέταλλου στην αρχική του κατάσταση χωρίς την ανάγκη βαφής των επισκευασμένων τμημάτων.

περισσότερα

Επαναφορά βαθουλωμάτων χωρίς βαφή (Paintless Dent Repair)

Η διαδικασία επαναφέρει το μέταλλο στην αρχική του κατάσταση χωρίς να επηρεάζεται καθόλου το εργοστασιακό χρώμα. Επιτρέπει την επισκευή χωρίς την ανάγκη βαφής των επισκευασμένων τμημάτων. Έτσι διατηρείται το γνήσιο χρώμα του αυτοκινήτου και μειώνεται ο χρόνος επισκευής.

περισσότερα

Φανοποιείο – Βαφείο

Σαν άριστοι γνώστες με διαρκή παρακολούθηση και εκπαίδευση στην νέα τεχνολογία των υλικών που ακολουθούν την εξέλιξη των αυτοκινήτων, εφαρμόζουμε και χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά βαφής του εργοστασίου PPG, προμηθευτή των μεγαλυτέρων εργοστασίων κατασκευής αυτοκινήτων.

περισσότερα

Τοπικές βαφές σε κάθε ζημιά

Με μια ανεπτυγμένη τεχνική οι μικροζημιές (γρατζουνιές κτλ) διορθώνονται άμεσα βάφοντας τοπικά μόνο τις προβληματικές περιοχές.

περισσότερα

Γυαλίσματα αυτοκινήτων

Τα κεριά και η αλοιφές δίνουν μια νέα λάμψη στο αυτοκίνητο σας και διορθώνουν κατά πολύ την αισθητική του. Η φροντίδα του χρώματος των αυτοκινήτων γίνεται από εμάς, με την πλήρη γραμμή προϊόντων κεριών και αλοιφών αυτοκινήτων που διαθέτουμε από εγκεκριμένες εταιρείες που ειδικεύονται σε προϊόντα φροντίδας (Meguiar’s ).

περισσότερα

 

pdrtools

www.ppg.com

snapon meguiars beta

Visit Us On FacebookVisit Us On Youtube