Υπηρεσίες


Κύριες υπηρεσίες PDR & φανοποιίας

Επαναφορά βαθουλωμάτων χωρίς βαφή (paintless dent repair)

Η διαδικασία επαναφέρει το μέταλλο στην αρχική του κατάσταση χωρίς να επηρεάζεται καθόλου το εργοστασιακό χρώμα. Επιτρέπει την επισκευή χωρίς την ανάγκη βαφής των επισκευασμένων τμημάτων. Έτσι διατηρείται το γνήσιο χρώμα του αυτοκινήτου και μειώνεται ο χρόνος επισκευής.

Τοπικές βαφές σε κάθε ζημιά

Με μια ανεπτυγμένη τεχνική οι μικροζημιές (γρατζουνιές κτλ) διορθώνονται άμεσα βάφοντας τοπικά μόνο τις προβληματικές περιοχές.

Γυαλίσματα αυτοκινήτων

Τα κεριά και η αλοιφές δίνουν μια νέα λάμψη στο αυτοκίνητο σας και διορθώνουν κατά πολύ την αισθητική του. Η φροντίδα του χρώματος των αυτοκινήτων γίνεται από εμάς, με την πλήρη γραμμή προϊόντων κεριών και αλοιφών αυτοκινήτων που διαθέτουμε από εγκεκριμένες εταιρείες που ειδικεύονται σε προϊόντα φροντίδας.

Υλικά

Σαν άριστοι γνώστες με διαρκή παρακολούθηση και εκπαίδευση στην νέα τεχνολογία των υλικών που ακολουθούν την εξέλιξη των αυτοκινήτων, εφαρμόζουμε και χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά βαφής του εργοστασίου PPG, προμηθευτή των μεγαλυτέρων εργοστασίων κατασκευής αυτοκινήτων.

Για το γυάλισμα χρησιμοποιούμε με συνέπεια, τις καλύτερες στιλβωτικές ουσίες αυτοκινήτων στον κόσμο από την εταιρεία Meguiar’s, με πάνω από 100 χρόνια παράδοση στα προϊόντα περιποίησης και την εταιρεία Wurth με επίσης μακρόχρονη παρουσία στην φροντίδα του αυτοκινήτου.

Όσον αφορά τα εργαλεία μας δουλεύουμε με επιτυχία εδώ και πολλά χρόνια με προϊόντα της εταιρείας Beta καθώς και της εταιρείας Snap-On.

 

pdrtools guns

www.ppg.com

wurthsnapon meguiars beta

Visit Us On Facebook