Ποιοι είμαστε

40 χρόνια εμπειρία στις εργασίες φανοποιίας & pdr

Εξειδίκευση στη μέθοδο PDR για την επισκευή βαθουλωμάτων αυτοκινήτου χωρίς βαφή


Εξειδίκευση στην επαναστατική μέθοδο PDR για ολική επαναφορά βαθουλωμάτων και ζημιών αυτοκινήτου από χαλάζι ή τρακάρισμα, χωρίς βαφή.

Συνειδητοποιώντας την ανάγκη επαναφοράς των αμαξωμάτων στην αρχική τους κατάσταση μετά από μικροζημιές (χαλάζι, γραντζουνιές, βαθουλώματα) – χωρίς το αυτοκίνητο να χάσει την αξία του και το εργοστασιακό του χρώμα-και την έλλειψη ανάλογων υπηρεσιών και μεθόδων στην Πάτρα και στην ευρύτερη περιοχή, δημιουργήσαμε έναν πρωτοποριακό χώρο με καινοτόμες υπηρεσίες.

 

Η εταιρεία “Dent Master Παυλόπουλος” συνδυάζοντας την πολυετή πείρα με τη διαρκή ενημέρωση πάνω στις νέες μεθόδους (εξειδίκευση στην Αμερική από το Dent Werks of Palm Beach Inc.) και τα σύγχρονα υλικά φανοποιίας, μπορεί να σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε πρόβλημα του αυτοκινήτου σας, έτσι ώστε να μην χάσει ποτέ την αξία του.

Το ανθρώπινο δυναμικό αποτελείται από έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς, οι οποίοι είναι άριστοι γνώστες της πιο εξελιγμένης τεχνογνωσίας και έτοιμοι να προσφέρουν τις καλύτερες λύσεις. Προσφέρουμε στους πελάτες της υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων. Κάθε αυτοκίνητο που έρχεται σε μας αντιμετωπίζεται με την μέγιστη προσοχή ώστε ο πελάτης μας να πάρει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Η μοναδική 40ετη εμπειρία μας αποτελεί μία πρώτη εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Επιπρόσθετα, η εταιρεία μας προσφέρει εφ’ όρου ζωής εγγύηση για κάθε επισκευή φανοβαφείας ή βαφή που γίνεται στο συνεργείο μας.

 

 

Visit Us On FacebookVisit Us On Youtube