Γιατί PDR;


Η μέθοδος PDR είναι μία επαναστατική μέθοδος επιδιόρθωσης βαθουλωμάτων στο αμάξι και επισκευής ζημιάς αυτοκινήτου από χαλάζι (λακκούβες αυτοκινήτου, γρατσουνιές, χτυπήματα, βουλιάγματα αμαξώματος, γούβες κλπ).

Προσφέρει:

  • Αποτελεσματική επισκευή λακκούβας αυτοκινήτου χωρίς βαφή, με το μισό κόστος από την παραδοσιακή μέθοδο βαφής αυτοκινήτου που απαιτεί στοκάρισμα, τρίψιμο και βάψιμο. Ολική επαναφορά του μετάλλου στην αρχική του κατάσταση.
  • Μείωση του χρόνου επισκευής στο 1/3 σε σχέση με την παραδοσιακή μέθοδο που απαιτεί περισσότερο χρόνο. Ολική επιδιόρθωση ζημιών στο αμάξι όπως λακκούβες από χαλαζόπτωση, χτυπήματα από πέτρες, γρατσουνιές από παρκάρισμα, γούβες στο αμάξωμα κ.λ.π.
  • Υψηλή ποιότητα δουλειάς, πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία ώστε το αυτοκίνητό σας να μη χάσει την αξία του, να διατηρήσει το εργοστασιακό του χρώμα χωρίς να φαίνεται κάποια διαφορά ή διχρωμία και η ζημιά να είναι σαν να μην έγινε ποτέ.
  • Όλα τα ειδικά εργαλεία επισκευής βαθουλωμάτων που χρησιμοποιούνται για την επιδιόρθωση του αυτοκινήτου φέρουν πιστοποίηση από USA, Miami, Florida.
Visit Us On FacebookVisit Us On Youtube